Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom
Ön itt jár: Kezdőlap >

Vent-Axia

Vent-Axia

Ventilátorok és hővisszanyerők márkaneve

Sok szeretettel köszöntöm honlapunkon, mely egy nagyon elfoglalt 5 éves periódus után készült el az Önök számára.

Az AeroVentil Kft-t 2009 januárjában alapítottuk meg azzal a céllal, hogy Európa egyik legnagyobb és legátfogóbb választékát nyújtó légtechnikai gyárnak, az angol Vent-Axia Ltd-nek legyünk a magyarországi képviselete, és Magyarországon is elérhetővé tegyünk az innovatív, környezettudatos és energiatakarékos szellőzési megoldásokat. 
Ventilátoraink, szellőzőink megismertetésében, piacképességének és kiváló minőségének vizsgálatában hatalmas szerepet játszott légtechnikai és hűtéstechnikai kivitelezéssel foglalkozó anyacégünk, a Kontakt Hűtő Kft, aki 2008-ban elsőként vállalta fel a Vent-Axia ventilátorok gyári képviseletét. Tapasztalatot gyűjtve a termékek piacképességéről, minőségéről, felhasználó-, és kivitelező-barát konstrukcióiról 2009-ben a kereskedelem saját, Önálló vállalkozásként indult útjára.
Termékpalettánk magába foglalja nem csak a légmozgás, légkezelés fogalmát, hanemszellőzési technológiákatspeciális hővisszanyerőket, szellőzőket, elektromos fűtőtesteket, tiszta levegő rendszereket ad az AeroVentil Kft kezébe, lakó-kereskedelmi és ipari alkalmazások terén.
Csapatunkkal ezen ismeretekkel és termékpalettával a kezünkben keményen dolgozunk azért, hogy megértsük vásárlóinkat, kik ők, mit akarnak, hol és hogyan szeretnének élni és dolgozni. Igyekszünk termékeinkkel az Ő életüket a lehető legkomfortosabbá tenni úgy, hogy részükre mindig az aktuális és legújabb előírások, szabványok szerinti szellőző berendezéseket ajánljuk.

Rendezés:
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés