Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

SISTEM AIR JOLLY 8710.0 központi porszívó

Bruttó Ár:
123.190 Ft
105.943 Ft
Kedvezmény: 17.247 Ft
Központi porszívó
Cikkszám: 8710.0
Elérhetőség: Nincs raktáron
Mennyiség:

Leírás

Központi porszívó

check Leírás:


JOLLY KÖZPONTI PORSZÍVÓ
A Jolly újdonságnak számít a központi porszívózás területén, hisz a Jolly egy falicsatlakozós központi porszívó, amelyet a lakásunk külvilággal érintkező falába kell besüllyeszteni.
Működési elve alapján teljes mértékben a központi porszívókra hasonlít:
tiszta levegőt biztosít mivel a mikroszemcséket, poratkákat a kültérbe juttatja; kényelmes és biztonságos, mivel a takarításhoz csak a gégecsövet kell használnunk; takarékos mivel a hatékonyabb porelszívás következtében csökkenek az üzemeltetési költségek.
Beszerelési módja ill. szerkezeti felépítése következtében a Jolly rendszer nem csak a szerkezetkész házakba építhető be hanem utólagosan is, a már meglévő házakba, lakásokba egyaránt.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
A Jolly központi porszívók lakossági felhasználásra készülnek a következő paraméterek i gyelembe vételével
- A takarítandó felület nagysága max. 60 m2-ig egy központi porszívó esetén annak függvényében hogyan tudjuk úgy elhelyezni hogy biztosítani tudjuk a kültéri kifújást akár direkt akár oldalsó kivezetéssel.
- A gégecső hossza 9 méter.
- Egyfázisú betáplálás 230 V ac.
- Kültéri kifújás.
- 1 központi porszívót egyidejűleg csak egy felhasználó működtethet.
- Belső falra is szerelhető az oldalsó kifújó készlet használatával.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
A készülék teljes burkolata vibrációmentes, hangelnyelő műanyagból készült.
A katalógusban szereplő bármely tartozékkal szerelhető.
A beüzemelése ill. alapszerelése rendkívül költség hatékony.
Két változatban rendelhető: standard gégecsővel (Jolly) és vezérléses gégecsővel (Jolly Contact).

KIVÁLASZTÁSI TÁBLÁZAT
A Jolly központi porszívót elsősorban meglévő épületekbe ajánljuk, mivel működéséhez nincs szükség csőhálózat kiépítésésére, azaz rombolás nélkül beszerelhető. A készüléken található csatlakozóba 9 vagy 12 méteres gégecső illeszthető (takarítható felület kb 60 m2). A Jolly központi porszívó sokféle beépítési lehetőségének köszönhetően, több készülék alkalmazásával, nagyobb alapterületű épületek takarításához is megfelelő. A Jolly Contakt központi porszívó minden műszaki paraméterében megegyezik a Jollyval. Az egyetlen különbség, hogy Jolly Contactot használhatjuk nyélen kapcsolható, távvezélet takarító készlettel.

BEÉPÍTÉSI JAVASLAT
A Jolly központi porszívó rendszer számára nem kell süllyesztett csőhálózatot kiépíteni. Így beépíthető nem csupán a szerkezetkész házakba, hanem utólagosan is a már meglévő házak, lakások falába, amelynek vastagsága meghaladja a 25 cm-t. Amennyiben a süllyesztett szerelés nem megoldható lehetőség van falon kívüli szerelésre a megfelelő szerelődoboz alkalmazásával. Bármilyen helyiségbe beszerelhető, ha az teljesen védve van az időjárás viszontagságaitól, atmoszférikus hatásoktól, nedvességtől és a nagy hőmérsékletingadozástól. Kerüljük a hőforrásokhoz közeli elhelyezést, legyen távol hősugárzótól, fűtőtesttől (védettségi szint IP 20). A készülék körül maradjon elegendő világos hely, hogy a porzsák ürítése vagy az esetleges karbantartási munkálatok kényelmesen elvégezhetők legyenek. A speciális szűrőbetéten áthaladó, azt már megszűrni nem tudó mikroszemcsék, pollenek szabadba történő kifújása kétféleképpen történhet: közvetlen a gépből a kifújó nyíláson keresztül vagy a meghosszabított csőrendszeren keresztül oldalsó kifújással. A kifújó fedelet szabadon kell hagyni és úgy irányítani, hogy kárt ill. kellemetlenséget ne okozzon a környezetében elhelyezkedőknek.Tanácsoljuk, hogy már a ház megtervezésekor úgy alakítsák ki a központi porszívó helyét, hogy a 9 méteres gégecsővel a lakótér valamennyi pontja elérhető legyen ill. maradjon hely további készülékek beépítésére a megfelelő takarítási hatékonyság elérése érdekében.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
- ABS műanyag ház
- Festhető külső burkolat
- Eldobható porzsák, kapacitása 3 liter
- Porzsáktartó higiénikus porzsákcserét biztosít
- Visszajelző lámpa: jelzi ha a porzsák megtelt
- Szénkefés egyfázisú elektromotor
- Intelligens motorvédelem túlmelegedés esetére
- Távvezérelt gégecsővel működik (csak Jolly Contact)checkJellemzői:


TERMÉKJELLEMZŐK
- Egyfázisú betáplálás 230 V ac
- Nem szükséges csőhálózat kiépítése
- Termikus motorvédelem
- Vízzel mosható, bitonsági szűrőbetét
- Propilén műanyag burkolat
- Rozsdamentes rögzítő csavarok
- Zajszint kisebb, mint 70 dB
- 3 literes papír porzsák
- Figyelmeztető fényjelzés: porzsák ürítés

check Műszaki adatok:
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés