Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

SAPHO MESA WN852 zuhanypanel karos csapteleppel fej és kézi zuhannyal

Bruttó Ár:
137.645 Ft
132.990 Ft
Kedvezmény: 4.655 Ft
Cikkszám: WN852
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

SAPHO MESA lakkozott fehér, alumínium zuhanypanel karos csapteleppel, fejzuhannyal, oldal fúvókák, kézizuhannyal 150x1680 mm


A Sapho egy cseh vállalat, gyáraiban készülnek a kiváló minőségű és megbízható termékek; kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, hidromasszázs komponensek és fürdőszobai bútorok. Nagy kötelezettséget vállalva, gondosan végzi munkáját, vevői kívánságait mindig szem előtt tartja. A Sapho egyik legfontosabb alapelve a megbízhatóság, ezért is érdemes őket választani.

A Sapho a fürdőszobai és konyhai ötletek szakértője. Több mint 20 éves tapasztalattal és hozzáértéssel készíti termékeit. Az aktuális trendekhez igazodva gyártja fürdőszobai, illetve konyhai csodáit, eleget téve közben minden egyes vásárló igényeinek. Csaptelepek terén is szakértők természetesen, de ezt mondani sem kell. Alapos munkájuknak köszönhetően a csaptelepek megbízhatóak, kiváló minőségűek. Elégedett ügyfelek és megrendelők várják legújabb ötleteiket és segítségüket a fürdőszoba, esetleg a konyha egy részének berendezéséhez.

A MESA WN852 zuhanypanel egy nagyon modern és praktikus zuhanypanel, mely minden funkciójával együtt véve nagyszerű választás. A lakozott fehér acél külső pedig mindenki tetszését elnyeri. Az alábbiakban részletesen is ismertetjük a terméket.

- Zuhanypanel
- 15 x 168 cm
- Lakozott fehér acél
- Egykaros csaptelep
- Fejzuhany
- Masszázs mikrofúvókák
- Kézizuhany

Paraméterek

Csapteleppel Igen
Termosztatikus Igen
Gyártó Sapho
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés