Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

SAPHO LUKA zuhanyoszlop csapteleppel 1400mm réz/króm

Bruttó Ár:
94.175 Ft
90.990 Ft
Kedvezmény: 3.185 Ft
Cikkszám: LK139
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

SAPHO LUKA zuhanyoszlop csapteleppel 1400mm réz/króm

A Sapho egy cseh vállalat, gyáraiban készülnek a kiváló minőségű és megbízható termékek; kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, hidromasszázs komponensek és fürdőszobai bútorok. Nagy kötelezettséget vállalva, gondosan végzi munkáját, vevői kívánságait mindig szem előtt tartja. A Sapho egyik legfontosabb alapelve a megbízhatóság, ezért is érdemes őket választani.

A Sapho a fürdőszobai és konyhai ötletek szakértője. Több mint 20 éves tapasztalattal és hozzáértéssel készíti termékeit. Az aktuális trendekhez igazodva gyártja fürdőszobai, illetve konyhai csodáit, eleget téve közben minden egyes vásárló igényeinek. Csaptelepek terén is szakértők természetesen, de ezt mondani sem kell. Alapos munkájuknak köszönhetően a csaptelepek megbízhatóak, kiváló minőségűek. Elégedett ügyfelek és megrendelők várják legújabb ötleteiket és segítségüket a fürdőszoba berendezéséhez.

- Sapho zuhanyoszlop csapteleppel
- Fej- és kézizuhannyal
- Fejzuhany átmérője: 200 mm
- Állítható magasság: 940-1400 mm
- Alapanyag: krómozott réz
- Kézi zuhany: abs,króm

Paraméterek

Állíthatóság Állítható
Csapteleppel Igen
Gyártó Sapho
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés