Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

Ravak Rosa Falsík alatti csaptelep váltó nélkül R-Box-hoz (X070049)

Bruttó Ár:
31.185 Ft
28.037 Ft
Kedvezmény: 3.148 Ft
Cikkszám: X070049
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

Ravak Rosa Falsík alatti csaptelep váltó nélkül R-Box-hoz (X070049)

RS 066.00 Modern stílust kölcsönöz fürdőszobájának. A kádat el kell látni túlfolyónál történő feltöltéssel rendelkező le- és túlfolyóval és fali zuhanykiállással. Kádhoz beépítve a váltóval szabályozhatja a víz irányát a kádtöltő vagy a zuhanyfej között.

Zuhanykabinban a váltó szabályozhatja a víz irányát az esőztető zuhanyfej és a kézi zuhanyfej között.

- Kartus (átmérő, anyag): 40 mm, kerámia
- Jótállás a csaptelepekre: 5 év
- Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek csak kézizuhannyal felszereltek

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Rosa csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat.

Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

Paraméterek

Fogantyú Egykaros
Szín  
Zuhanyszettel Nem
Gyártó Ravak
További képek
X070049 RAVAK CSAPT. ROSA FALSÍK ALATTI VÁLTÓ NÉLKÜL R-BOXHOZ RS 066.00
X070049 RAVAK CSAPT. ROSA FALSÍK ALATTI VÁLTÓ NÉLKÜL R-BOXHOZ RS 066.00
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés