Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

RAVAK Chrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül R-Box-hoz (X070057)

Bruttó Ár:
33.900 Ft
Cikkszám: X070057
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Kiegészítő termékek
Mennyiség:

Leírás

RAVAK Chrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül R-Box-hoz (X070057)

CR 066.00 A Chrome falba süllyesztett csaptelepek vezérlik vizet a kádtöltő csaptelephez, ill. az zuhanyfejhez vagy az esőztetőhöz. Az ergonomikus váltó praktikus alakja lehetővé teszi a nedves kézzel való irányítást.

- Jótállás a csaptelepekre: 5 év

- Alkalmas: Túlfolyónál történő kádfeltöltéssel rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek csak kézizuhannyal felszereltek

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.

Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

Paraméterek

Fogantyú Egykaros
Szín  
Gyártó Ravak
- Jótállás a csaptelepekre 5 év
További képek
X070057 RAVAK CSAPT. FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP VÁLTÓ NÉLKÜL R-BOXHOZ CR066.00 + RB070.50
X070057 RAVAK CSAPT. FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP VÁLTÓ NÉLKÜL R-BOXHOZ CR066.00 + RB070.50
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés