Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

Ravak Chrome falba süllyesztett 3-utas termosztátos csaptelep (X070075)

Bruttó Ár:
73.100 Ft
Cikkszám: X070075
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

Ravak Chrome falba süllyesztett 3-utas termosztátos csaptelep (X070075)

CR 067.00 A Chrome falba süllyesztett csaptelepek vezérlik vizet a kádtöltő csaptelephez, ill. az zuhanyfejhez vagy az esőztetőhöz. Az ergonomikus váltó praktikus alakja lehetővé teszi a nedves kézzel való irányítást. Ez a csaptelep teljesen egyedülálló megoldás a piacon, mivel lehetővé teszi a kevert víz elosztását egyszerre egy, két vagy akár három helyre. Olyan helyzetekben használhatjuk, ha a kádtöltés mellett még egy fej- és egy kézizuhanyt is létesítünk, vagy a zuhanyzóban hidromasszázs fúvókákat építünk be a fej- és kézizuhany mellett.

- Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia; termosztát betéttel a vízhőfok szabályozására

- Jótállás a csaptelepekre: 5 év

- Alkalmas: A chrome és az összes többi RAVAK kádhoz, zuhanykabinhoz - kádhoz való alkalmazásnál a kádhoz szerelni kell egy vízfeltöltő falikart (CR 027.00), vagy el kell látni kádfeltöltős túlfolyóval, és a kád fölé a megfelelő helyre el kell helyezni egy fali csatlakozót, amihez fej - és kézizuhanyt lehet telepíteni.

Ha zuhanyzóhoz építjük be, akkor kell egy fejzuhany, egy kézizuhany és emellett hidromasszázs fúvókákat helyezhetünk el a falban. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box Multi 071.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box Multi tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box Multi tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-box Multin van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

Paraméterek

Fogantyú Egykaros
Szín  
Termosztatikus Igen
Gyártó Ravak
- Kartus (átmérő, anyag) 35 mm, kerámia
- Jótállás a csaptelepekre 5 év
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés