Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

MOFÉM PRO bidé csaptelep fém leeresztő szeleppel (154-1701-00)

Bruttó Ár:
23.751 Ft
21.376 Ft
Kedvezmény: 2.375 Ft
Szállítási költség: 1 700 Ft
Cikkszám: 154-1701-00
Elérhetőség: 1 DB raktáron
Gyártó:
Kiegészítő termékek
Mennyiség:

Leírás

Egykaros csaptelep krómozott kivitelben, sárgarézből fém leeresztő szeleppel.

Igényes hazai termék!

A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra.

A magas ellenálló képességű szinterezett kerámialemezeket tartalmazó MOFÉM kartusok hőmérsékletkorlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek. Hőmérséklet korlátozás: Takarítsa meg a forró vízhez használt energiát a beépített hőmérséklet korlátozó elem segítségével. Kerámiás felsőrészeink pontosabb vízátbocsátás-kiválasztást biztosítanak, és enyhítik a túlnyomás hatását. A zajcsökkentő szűrő mérsékli a zajszintet a normál szintre anélkül, hogy a víz útját befolyásolná. Megfelel az UNE EN 200 norma követelményeinek. Hagyományos felsőrészeinkben súrlódás mentes gumigyűrűk végzik a vezérlést. A felsőrész konstrukciójából adódóan állandó kenést biztosít.

A kenőanyag nem oldódik ki a vízben. Flexibilis bekötőcsöveink a legszigorúbb európai minőségellenőrzési hatóságok követelményeit is teljesítik. A bekötőcsöveket kívülről rozsdamentes acélháló erősíti. A nikkelezett sárgaréz csatlakozók nem oxidálódnak, a csatalakozók vízzáróságát beépített O-gyűrűk biztosítják. Víztakarékosság:

A vezérlő egység állítható vízmennyiség szabályozó elemet tartalmaz, mely a csaptelep minden egyes használatakor vízmegtakarítást tesz lehetővé. Forrázás-védelem: Felejtse el a magas hőmérsékletű víz okozta forrázásokat!

- Fém leeresztő szeleppel

- Vízkőmentes perlátorral

- Perlátor mérete: M24x1

- 35 mm kerámia vezérlőegységgel

- Bekötőcső: flexibilis 3/8”

Paraméterek

Fogantyú Egykaros
Kifolyócső Magas kialakítás
Leeresztés Automata
Szín  
Gyártó Mofém
További képek
154-1701-00 MOFÉM CSAPT. PRO BIDÉ  *
154-1701-00 MOFÉM CSAPT. PRO BIDÉ  *
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés