Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

MOFÉM JUNIOR EVO bidé csaptelep (154-0047-00)

Bruttó Ár:
22.256 Ft
19.270 Ft
Kedvezmény: 2.986 Ft
Szállítási költség: 1 700 Ft
Cikkszám: 154-0047-00
Elérhetőség: 2 db. raktáron
Gyártó:
Kiegészítő termékek
Mennyiség:

Leírás

MOFÉM JUNIOR EVO bidé csaptelep (154-0047-00)

Igényes hazai termék!

A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra.

A magas ellenálló képességű szinterezett kerámialemezeket tartalmazó MOFÉM kartusok hőmérsékletkorlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek. Hőmérséklet korlátozás: Takarítsa meg a forró vízhez használt energiát a beépített hőmérséklet korlátozó elem segítségével. Kerámiás felsőrészeink pontosabb vízátbocsátás-kiválasztást biztosítanak, és enyhítik a túlnyomás hatását. A zajcsökkentő szűrő mérsékli a zajszintet a normál szintre anélkül, hogy a víz útját befolyásolná. Megfelel az UNE EN 200 norma követelményeinek. Hagyományos felsőrészeinkben súrlódás mentes gumigyűrűk végzik a vezérlést. A felsőrész konstrukciójából adódóan állandó kenést biztosít.

A kenőanyag nem oldódik ki a vízben. Flexibilis bekötőcsöveink a legszigorúbb európai minőségellenőrzési hatóságok követelményeit is teljesítik. A bekötőcsöveket kívülről rozsdamentes acélháló erősíti. A nikkelezett sárgaréz csatlakozók nem oxidálódnak, a csatalakozók vízzáróságát beépített O-gyűrűk biztosítják. Víztakarékosság:

A vezérlő egység állítható vízmennyiség szabályozó elemet tartalmaz, mely a csaptelep minden egyes használatakor vízmegtakarítást tesz lehetővé. Forrázás-védelem: Felejtse el a magas hőmérsékletű víz okozta forrázásokat!

Gondoskodtunk Ön és Családja védelméről.

- Fém leeresztő szeleppel

- Perlátor mérete: M24x1

- HONEYCOMB

- 35 mm kerámia

- Vezérlőegységgel

- Bekötőcső: Flexibilis 3/8"

Paraméterek

Kivitel Egyenes
Fogantyú Egykaros
Leeresztés Automata
Szín  
Gyártó Mofém
Fém leeresztő szeleppel Igen
Perlátor mérete M24x1
HONEYCOMB Igen
Kerámia 35 mm
Vezérlőegységgel Igen
Bekötőcső Flexibilis 3/8"
További képek
154-0047-00 MOFÉM CSAPT. EVO JUNIOR BIDÉ *
154-0047-00 MOFÉM CSAPT. EVO JUNIOR BIDÉ *
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés