Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

HUNTER ECO-LOGIC 4 zónás beltéri vezérlő

Bruttó Ár:
15.348 Ft
13.813 Ft
Kedvezmény: 1.535 Ft
Cikkszám: HLC04
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

ECO-LOGIC – vezérlők a költségkímélő megoldáshoz.$$$

A Hunter vállalat – gondolva azokra, akik elsősorban az ár alapján választanak – elkészített egy minden funkcióval rendelkező, csak beltéri változatban kapható, 4 és 6 zónás vezérlő családot, a ECO-LOGIC-ot. 

Az ELC vezérlő jó láthatóan az átlag kerttulajdonosoknak készült. Háromféle beállítással üzemeltethetjük, annak megfelelően, hogy mi a felhasználó igénye. Az alap beállításban A és B program is elérhető, programonként két-két indítási időponttal. Ez a beállítás használható, ha a kertben jól elkülöníthetően két különböző gyakorisággal öntözendő rész található (pl.: gyep kétnaponta, és vetemény naponta megöntözve).

Csökkentett üzemmódban az ELC-ben egy program egy indítási lehetőséggel áll rendelkezésre. Ez a beállítás az átlag kertek 70%-80%-ánál megfelelő (és a tulajdonos sem tudja elrontani).

Haladó üzemmódban A, B és C program, programonként 4 indítási időponttal állítható be, a maximális 12 indítási időpont.

Paraméterek

Zónák 4 zónás
Típus Beltéri
Gyártó Hunter
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés