Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

HAJDU ZF-10 zárt felsős villanybojler

Bruttó Ár:
49.861 Ft
41.884 Ft
Kedvezmény: 7.977 Ft
Cikkszám: ZF20
Elérhetőség: 2 db. raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

Fali tárolós villanybójler.
 
A falra szerelhető, zártrendszerű készülék felső elhelyezésü kivitelbenkészül. Rendeltetése - űrtartalmának megfelelően - kisebb vízigények(konyhai mosogató, hétvégi házak, lakókocsik stb.) vízigényénekkielégítése.

A típus alkalmasak egyidejűleg több vízvételi hely,illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is, de szabadkifolyásúcsapteleppel szerelve egy vízvételi helyet ellátó, szabadkifolyásúvízmelegítőként is beépíthető.

A tárolt melegvíz mind tisztálkodási,mind étkezési célra alkalmas.

A felszerelés csak függőleges helyzetű lehet. A készülék külsőburkolata magas fényű, fehér színű ABS műanyag. Atárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmetfiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnéziumaktívanód biztosítja.

A készülék 1,2 kW-os villamos fűtőteljesítménye lehetővé teszi a tároltvíz gyors felfűtését, s ez, valamint a gyárilag beállított 65-70 oC-osmelegvíz-hőmérséklet viszonylag nagyobb, folyamatos vízigénykielégítését is lehetővé teszi (pl. nagyforgalmú kézmosó).

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciátvállal.

- űrtartalom: 10 liter
- felső elhelyezés
- gyors vízfelmelegítés
- energiatakarékos, kiváló hőszigetelés
- kitűnő térkihasználás
- fűtéskijelzés

Paraméterek

Csapteleppel Nem
Elhelyezés Mosogató felé
Űrtartalom 10l
Gyártó Hajdu
Tárolt vízmennyiség 10 l
Megengedett üzemi nyomás 7 bar
Felfűtési idő 30 min
Súly 7,7 kg
Magasság 470 mm
Szélesség 305 mm
Mélység 270 mm
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés