Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

HAJDU ZA-10 villanybojler alsós, zárt

Bruttó Ár:
49.023 Ft
39.532 Ft
Kedvezmény: 9.491 Ft
Cikkszám: ZA10
Elérhetőség: 1 db. raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

Zártrendszerű, villamos fűtésű, alsó elhelyezésű forróvíztároló.
 

A falra szerelhető, zártrendszerű készülék pult alá szerelhető, alsó elhelyezésü kivitelben készül. Rendeltetése - ürtartalmának megfelelően - kisebb vízigények (konyhai mosogató, hétvégi házak, lakókocsik stb.) vízigényének kielégítése.

A típus alkalmasak egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is, de szabadkifolyású csapteleppel szerelve egy vízvételi helyet ellátó, szabadkifolyású vízmelegítőként is beépíthető. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A felszerelés csak függőleges helyzetű lehet. A készülék külső burkolata magas fényű, fehér színű ABS műanyag.
A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja.

A készülék 2 kW-os villamos fűtőteljesítménye lehetővé teszi a tárolt víz gyors felfűtését, s ez, valamint a gyárilag beállított 65-70°C-os melegvíz-hőmérséklet viszonylag nagyobb, folyamatos vízigény kielégítését is lehetővé teszi (pl. nagyforgalmú kézmosó).

- Űrtartalom: 10 liter
- Alsó elhelyezés
- Gyors vízfelmelegítés
- Energiatakarékos, kiváló hőszigetelés
- Kitűnő térkihasználás
- Fűtéskijelzés

Paraméterek

Csapteleppel Nem
Elhelyezés Mosogató alá
Űrtartalom 10l
Gyártó Hajdu
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés