Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

COMPUTHERM Q8RF rádiófrekvenciás szobatermosztát

Bruttó Ár:
31.775 Ft
Cikkszám: Q8RF
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

Computherm Q8 RF Multizónás ,vezeték nélküli,programozható szoba termosztát.

A COMPUTHERM Q8RF (TX) típusú kapcsoló üzemű szobatermosztát a Magyarországon forgalomban lévő kazánok túlnyomó többségének szabályozására alkalmas. Használható a COMPUTHERM Q8RF multizónás termosztátokhoz, az alapcsomagban található 2 db termosztát kiegészítéséhez, a zónák számának bővítéséhez és a COMPUTHERM Q1RX dugalj vezérléséhez.

A COMPUTHERM Q8RF (TX) termosztát és a COMPUTHERM Q8RF vevőegysége és/vagy a COMPUTHERM Q1RX dugalj között a kapcsolatot rádiófrekvenciás összeköttetés biztosítja, ezért a termosztát és a vevő és/vagy dugalj között nincs szükség vezeték kiépítésére.

A termosztát egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását vagy irodáját, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez.

- A hét minden napjára külön-külön hőmérséklet program készíthető
- A zavarmentes működést saját biztonsági kód garantála
- Jól látható LCD kijelző
- Többkörös fűtéshez ajánlott
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés