Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

COMPUTHERM Q7RF rádiófrekvenciás szomabtermosztát szett (adó vevő együtt)

Bruttó Ár:
15.581 Ft
11.989 Ft
Kedvezmény: 3.592 Ft
COMPUTHERM Q7 rádiófrekvenciás szobatermosztát szett!
Cikkszám: Q7RF
Elérhetőség: 8 db. raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

COMPUTHERM Q7 rádiófrekvenciás szobatermosztát.

A hét minden napjára külön-külön hőmérsékletprogram készíthető.

Naponta 1 rögziített és 6 szabadon választott kapcsolási időpont beállítására van lehetőség, melyek mindegyikéhez tetszőleges hőmérséklet választható: a 4 különböző lehetség van a program szerinti hőmérséklet időleges módosításra: a következő programkapcsolásig, 1-9 óra időtartamig, 1-99 nap időtartamig illetve a következő kézi beavatkozásig.

Ezen kívül a termosztát lehetőséget biztosít a kapcsolási érzékenység megválasztására , a belső hőmérő kalibrálására, szivattyúvédő funkció aktiválásra, a hűtés és fűtés üzemmódok közti egyszerű váltásra valamint a kezelőgombok lezárására.

Olyan helyre ajánljuk, ahol szükség van programozhatóságra, továbbá fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás valamint a kapcsolási pontosság.

A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható, a kapcsolatot a kazánnal vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) összeköttetés biztosítja. A zavarmentes működést saját biztonsági kód garantálja.
Olyan helyre ajánljuk, ahol szükség vanprogramozhatóságra, továbbá fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, a hordozhatóság valamint a kapcsolási pontosság.

Igény esetén a készülék a COMPUTHERM Q1RX ttípusú-vezeték nélküli termosztáttal vezérelhető- dugaljjal is bővíthető.

- nincs szükség vezeték kiépítésére, mely különösen régi épületek korszerûsítésénél elõnyös
- használat közben választható ki a készülék optimális elhelyezése
- használata olyan esetekben is elõnyös, amikor napszakonként más-más helyiségben (pl. napközben a nappaliban, de éjjelre a hálószobában) kívánjuk elhelyezni a termosztátot
További képek
Q7RF SZOBATERM. COMPUTHERM Q7 RF  *
COMPUTHERM Q7RF rádiófrekvenciás szomabtermosztát szett (adó vevő együtt)
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés