Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

CENTROMETAL EKO-CK P 25 melegvizes acéllemez vegyestüzelésű kazán 25kW

Bruttó Ár:
341.000 Ft
Cikkszám: EKO-CKP 25
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

CENTROMETAL EKO-CK P 25 melegvizes acéllemez vegyestüzelésű kazán 25kW

Korszerű és nagy hatékonyságú meleg vizes acéllemez kazánok 14 és 110 kW közötti névleges teljesítmény tartományban, 10 év gyártói garanciával*. Szilárd tüzelőanyag, vagy a megfelelő gyári égőfejjel való kiegészítés után fa pellet, olaj vagy gáz elégetésére is alkalmasak.

Kialakításuknak köszönhetően a legkisebbtől a nagyobb épületekig egyaránt megoldást jelentenek hőszolgáltatásra, nem csak központi fűtésrendszerekben, fő hő forrásként, hanem kombinálva más tüzelési rendszerrel, alternatív megoldásként is. A termékek megbízható kombinációi a korszerű műszaki megoldásoknak, valamint a felhasznált magas minőségű anyagoknak. Számos bevált műszaki megoldás teszi ezeket a kazánokat biztonságos és hosszú életű termékké. A kazán kialakításának köszönhetően akár utólagosan is lehetőség van a kazánok pellet, olaj vagy gáz tüzelésre való átállítására, mely kivételesen sokoldalúvá teszi ezeket a kazánokat.

A kazán sorozat 11 modellből áll, 14, 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 90 és 110 kW névleges teljesítménnyel.

- Nagy tűztérajtó és nagyméretű tűztér, mely lehetővé teszi a nagyobb fahasábokkal való fűtést, a kazán egyszerű tisztítását és karbantartását.

- Megfelelően méretezett tűztér és az égési gázok három lépcsős kivezetése garantálja a hatékony és gazdaságos üzemeltetést.

- Kiemelkedő minőségű, 5 mm vastag kazán lemezből készült tűztér, valamint 5 év garancia a kazán hegesztési minőségére.

- A kazánok gyári beépített termosztáttal felszereltek, amely szabályozza a fűtési szivattyú működését.

- Alapfelszereltséghez tartozik továbbá a kazánhőmérséklet kijelző, valamint a kazán tisztításához és hamu gyűjtéséhez szolgáló eszközök.

- Olaj- vagy gáz tüzeléshez gyári átalakító szett áll rendelkezésre, mely egy speciális égőegységből és egy ehhez kialakított, módosított gyári, alsó kazán ajtóból valamint kazánvezérlésből áll.

- Fa pellet tüzeléshez szintén egy standard gyári fejlesztésű - Pelet-set - átalakító egység áll rendelkezésre. Ez automata tisztítással ellátott pellet égőből, az égőfej felszereléséhez szükséges alsó kazán ajtóból, pellet adagoló csigából és vezérlésből áll, illetve igény szerint a rendszerhez pellet tároló tartály is rendelhető.

- Pellet vagy olaj/gáz tüzelés esetén a füstgáz kiáramlásának a lassítására, ún. turbulátorokkal való kiegészítés szükséges (Cm Pelet-set esetében a gyári egység része, olaj/gáz esetén külön rendelés szükséges).

- A kazán zárt fűtési rendszerbe való kapcsolása esetére biztonsági hűtőkörrel is felszerelhető.

- A kazántest és hőszigetelése külön szállított, mely lehetővé teszi a könnyű mozgatást és a beépítést, valamint kisebb a sérülés kockázata.

- A kazánok bevizsgálását és tesztelését a Zágrábi Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán végezték, és az európai unió szabványának megfelelt minősítéssel rendelkeznek (EN 303-5 és EN 304 és ISO 9001: 2008).

A kazán alapfelszereltsége:

- Kazántest, ásványi gyapot hőszigeteléssel és burkolattal

- Beépített gyári termosztát

- Kazánhőmérséklet kijelző

- Tisztító és hamuzó eszközök

- Magyar nyelvű kezelési utasítás

A kazán üzemeltetéséhez szükséges fűtési rendszer kiegészítők:

- Huzatszabályzó, manuális 4-utas keverőszelep, vagy fűtési puffer tároló használata esetén 3 utas termosztatikus szelep

- Zárt fűtési rendszer esetén: termikus biztonsági szelep, biztonsági hőcserélő, biztonsági szelep (2,5 bar) és tágulási tartály

- Nyitott fűtési rendszer esetén: nyitott tágulási tartály
 

Paraméterek

Teljesítmény 25
Gyártó Centrometal
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés