Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

BAXI LUNA DUO-TEC 33+ ERP fali kondenzációs kombi gázkazán

Bruttó Ár:
480.977 Ft
433.952 Ft
Kedvezmény: 47.025 Ft

Cikkszám: BAX_LUNADUOTEC33P
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Mennyiség:

Leírás

BAXI LUNA DUO-TEC 33+ ERP fali kondenzációs kombi gázkazán

A Luna Duo-tec fali kondenzációs gázkazánok egyik legfontosabb jellemzője a – kategóriájában egyedülállóan széles - 1:7 arányú modulációs tartomány. Ez a folyamatos magas hatásfok mellett további előnyöket biztosít: kisebb lesz a kazán vesztesége, illetve a ki-be kapcsolások számának csökkenésével nő az élettartama.

A készülékek szintén tartalmazzák a GAC (Gas Adaptive Control) folyamatos gázszabályzást. A Luna Duo-tec kazánok vezérlése felhasználóbarát. A jól áttekinthető, nagyméretű digitális kijelző háttérvilágítással rendelkezik, ami kényelmessé teszi a használatot. Csatlakoztathatunk a készülékekhez vezetékes, illetve vezeték nélküli távvezérlőt. A Luna Duo-tec fűtőkészülékek három (12, 24, 28 kW), a kombi készülékek négy (20/24, 24/28, 28/33, 33/40 kW) a Nuvola Duo-tec fali hőközpontok pedig kettő (12/16, 20/24 kW) teljesítményváltozatban kerülnek az üzletekbe.

- Fűtési teljesítmény (80/60 °C) 4,7-28kW

- HMV teljesítmény 33kW

- GAC (Gas Adaptive Control) folyamatos gázszabályzás

- Széles modulációs tartomány

- Nemesacél primer hőcserélő és égő

- Beépített időjárás követő szabályzás

- Csatlakoztatható külső hőmérsékletérzékelő

- Beépített füstgáz- és levegő mérőcsonk

Paraméterek

Égéstér Kondenzációs
Gyártó Baxi
Funkció Kombi
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés