Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

Fizetési módok

Utánvétes fizetési lehetőség!

Lehetősége van a megrendelt termék értékének utánvételes kiegyenlítésére.
Amikor a futártól átveszi a csomagot akkor készpénzben fizet a futárnál.

 


Személyes átvételi pontok!

GLS csomagpontokban való csomagátvételnél készpénzben tud fizetni illetve egyes átvevő helyeken a bankkártyás fizetési mód is lehetséges.

További átvevő pontok:

1. 4033 Debrecen, Sámsoni út 84. (bankkártyás fizetési lehetőség)
2. 4200 Hajdúszoboszló, Ady Endre út 62.
3. 4100 Biharkeresztes, Széchenyi utca 48.


Bankkártyás fizetési lehetőség!

A Shoprenterpay online bankkártyás fizetési megoldást biztosít.

A szolgáltatáshoz a biztos hátteret a BORGUN nyújtja. A pénzintézet a világ összes jelentős  kártyatársaságában tagsággal rendelkezik, amely már több mint 36 éve nyújt POS-os és online bankkártya-elfogadási szolgáltatásokat egyéb piacok mellett hazánkban is. A megrendelés jóváhagyását követően a vásárló a Borgun fizetési oldalára kerül automatikusan átirányításra.

Az SSL (Secure Sockets Layer) elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A Borgun rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi.
A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a 128 bites kulcs használatát, amelynek segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetők.


Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

Visa (dombornyomott)
MasterCard (dombornyomott)
American Express (dombornyomott)
VisaElectron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz!
Maestro

A Borgun internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Fizetésről
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, az Borgun elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

                                   

 
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés