Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

ARISTON VELIS EVO PLUS elektromos vízmelegítő 50l

Bruttó Ár:
95.463 Ft
82.098 Ft
Kedvezmény: 13.365 Ft
Cikkszám: 3626148
Elérhetőség: 1 DB raktáron
Gyártó:
Kiegészítő termékek
Mennyiség:

Leírás

ARISTON VELIS EVO PLUS elektromos vízmelegítő 50l

Velis Plus Az elektromos vízmelegítők terén folytatott kutatás és fejlesztés legnagyobb eredményeit foglalja magában. Velis Plus a legjobb testre szabható vízmelegítő, amely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energiatakarékosságot és a teljesítményt. Az új termékcsalád megszokott funkcióin túl a Velis Plus testre szabható funkciókkal rendelkezik: lehetővé teszi a napi programozást. A programozás (két különböző gyári program (P1 és P2), vagy egy harmadik, a felhasználó által beállított érték szerint képes biztosítani a használati melegvizet.), illetve az ECO funkció alkalmazásával lehetővé válik, hogy a hagyományos vízmelegítőkhöz képest akár 20%-os energia-megtakarítást is elérhetünk. A gazdaságosság és hatékonyság mellett a design is fontos szerephez jutott.

Az Ariston megtalálta a kompaktság, az energiahatékonyság és a design közötti egyensúlyt, ezáltal a vízmelegítőt egy modern háztartási berendezéssé változtatta. A Velis sorozat mindössze 27 cm mély, így bárhová felszerelhető! A Velis termékek, köszönhetően a belső tervezésnek és a kijelző elforgathatóságának, vízszintesen és függőlegesen is felhelyezhetők. A Velis új arculatot kölcsönöz az Ön fürdőszobájának: elegáns, újszerű, stílusos és kifinomult. Örömét leli a méret és teljesítmény e tökéletes kombinációjában!

- Exkluzív design

- Többpozíciós elhelyezés

- Érintőképernyős kijelző

- Titán üveg borítású belső tartály

- „Zuhany kész” üzemmód

- ECO funkció

- Programozás lehetősége

- Dupla magnéziumanódos védelem

- 8 bar-os biztonsági szelep

- Maximális komfort

Paraméterek

Elhelyezés Fali
Űrtartalom 50l
Gyártó Ariston

Hasonló termékek

Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés