Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

ARISTON AN LUX ECO 30/5 EU mosogató fölé szerelhető kis vízmelegítő

Bruttó Ár:
66.910 Ft
57.543 Ft
Kedvezmény: 9.367 Ft

Szállítási díj: 5300 Ft Értékbiztosított POSTA TÖRÉKENY csomagként

Cikkszám: 3100353
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Kiegészítő termékek
Mennyiség:

Leírás

ARISTON AN LUX ECO 30/5 EU mosogató fölé szerelhető kis vízmelegítő

Maximális kényelem: Az Ariston AN LUX vízmelegítők képesek hosszú ideig melegen tartani a felfűtött vizet, a nagy tömörségű és vastag poliuretán szigetelésnek köszönhetően. Ez a réteg határt szab a hőveszteségnek, optimalizálja a vízmelegítő teljesítményét és az Ön kényelmét. Az Ariston AN LUX vízmelegítők merülő termosztáttal rendelkeznek, így biztosítva a víz hőmérsékletének precíz beállítását, olyan melegre, amilyenre Ön szeretné.

ABS biztonsági csomag részei: Túlmelegítés elleni védelem: Hiba esetén, az elektromos termosztát blokkolja a rendszer felfűtését, mielőtt az túl magas hőmérsékletet érne el, így meggátolva a túlmelegítést és megelőzve a fűtőszál elégését

Fagyvédelem: Hideg területeken, a fagyott víz komolyan károsíthatja a készüléket. Ennek a funkciónak köszönhetően, a készülék meggátolja, hogy a víz hőmérséklete 5°C alá essen, akár kikapcsolt állapotban is (hálózatra való csatlakozás szükséges)

Vízhiány elleni védelem: a vízmelegítő képes érzékelni a tartályban a víz hiányát. Eben az esetben leállítja a fűtési ciklust, így megelőzve bármiféle károsodást.

Legionella elleni védelem: havonta egyszer, a készülék automatikusan 65°C-ra fűti fel a vizet. A legionella baktériumok megszüntetésével, a készülék garantálja a víz megfelelő minőségét.

ECO EVO funkció: Az Ariston AN Lux Eco rendelkezik az új ECO EVO funkcióval. Az új elektronikus vezérlés rendelkezik öntanuló funkcióval, így akár +15%-os energiamegtakarítás érhető el. Az AN Lux Eco megfelel az ErP előírásoknak, A
energiaosztály besorolású.

Tartósság: Az Ariston AN LUX ECO vízmelegítők tartósságának titka az alapanyagok megválasztása: a készülékekben található fűtőszálak anyaga réz, ami biztosítja a korrózióvédelmet. Továbbá a tárolója speciális titánium-
bevonattal van ellátva, amely tovább növeli az élettartamot és a korrózióvédelmet.

A megerősített külső kialakítás csökkenti a szivárgások esélyét és az esetleges karbantartások számát.

Az Ariston AN LUX ECO vízmelegítők sikeresen átmentek a szükséges biztonsági teszteken, így teljes mértékben megfelelnek a CE irányelveknek. Továbbá az Ariston globális szakértelme garantálja az Ön biztonságát.

Megjelenés: Prémium külső, elegáns fekete elülső borítás, multifunkcionális nagyméretű LED kijelző, könnye használható
hőmérséklet szabályzó.

Az Ariston AN LUX ECO modellek 3 különböző méretben érhetők el. Így lehetőség nyílik, hogy az Ön igényének (mosdó/zuhany) legmegfelelőbb készüléket válassza. A 30 literes készülék 3 személy részére biztosítja a szükséges melegvizet (mosdó és zuhanyzás)

- Akár 15%-os energiamegtakarítás az ECO EVO funkciónak köszönhetően

- NTC vezérlés a precíz hőmérséklet beállításhoz és szabályozáshoz

- ABS biztonsági csomag

- Okos és intuitív LED kijelző

- Rézből készült fűtőbetét

- Cseppálló kialakítás

- Prémium külső

- Titánium bevonatú tároló

- Modern megjelenés

Paraméterek

Gyártó Ariston
További képek
3100353 VÍZMELEGÍTŐ ARISTON AN LUX ECO 30/5 EU
3100353 VÍZMELEGÍTŐ ARISTON AN LUX ECO 30/5 EU
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés