Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson ide. Elfogadom

ALFÖLDI BÁZIS mosdó 4191 60cm csaplyuk és túlfolyó nélküli

Bruttó Ár:
15.923 Ft
14.331 Ft
Kedvezmény: 1.592 Ft
Szállítási költség: MPL törékeny csomagként, az ár változhat!
Cikkszám: 41910301
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Kiegészítő termékek
Mennyiség:

Leírás

ALFÖLDI BÁZIS mosdó 4191 60cm csaplyuk és túlfolyó nélküli 

A gyártási technológiából és az üvegszerű mázfelületből következően szanitertermékeink nem károsodnak hőingadozás hatására, éghetetlenek, statikusan terhelhetők, nem deformálódnak, nem igényelnek felületi kezelést, ellenállnak az oldószerek ill. a háztartásban használatos egyéb tisztítószerek káros hatásainak. Nagy töménységű savak, lúgok alkalmazása termékeink tisztításakor nem ajánlott, mivel azok rendszeres használat esetén megbontják a mázfelület egységét és mattulást okoznak.

Emellett a felületet óvni kell a kemény fémek karcoló hatásától (tehát pl. fémszemcse tartalmú súrolószer alkalmazását nem javasoljuk). Az üvegszerű mázfelület és a kerámia fenti előnyei mellett egy nagy hátránnyal bír: rideg és emiatt törékeny, ezért óvni kell a hirtelen mechanikai hatásoktól, ütésektől, mert az a máz, nagyobb dinamikus igénybevétel esetén maga a termék törését eredményezheti.

- Méret: 60x49 cm
 

Paraméterek

Csaplyuk Nem
Elhelyezés Fali
Mérete 60 cm
Szín  
Típus Szimpla mosdó
Túlfolyó Nincs
Gyártó Alföldi
- Méret 60x49 cm
Mennyisegi kedv.
Árajánlatkérés